Орденът на асасините: Котки с качулки (Assassin's Kittens Unity)

Pinterest LinkedIn +

Няколко месеца преди появата на това видео Ubisoft разпространи live-action трейлър на Assassin's Creed с участието на професионални паркур атлети. Сега, само месец преди излизането на Unity и Rogue, ентусиастите от Mr.TVCow продължават кампанията на култовия франчайз с друго live-action видео, което обещава да се превърне в хит в социалните мрежи. Assassin's Kittens Unity се отличава от всичко, правено досега, по "актьорския състав", в който природният талант за катерене, скачане, безшумно промъкване и мигновено отнемане на живот се проявява от най-ранна възраст, още преди преминаването от млечна на твърда храна. И без да сте играли Assassin's Creed, ще поискате да изгледате това видео поне още веднъж, а ако имате котка - да я направите звездата на партито за Хелоуин.

Няколко месеца преди появата на това видео Ubisoft разпространи live-action трейлър на Assassin's Creed с участието на професионални паркур атлети. Сега, само месец преди излизането на Unity и Rogue, ентусиастите от Mr.TVCow продължават кампанията на култовия франчайз с друго live-action видео, което обещава да се превърне в хит в социалните мрежи.

Assassin's Kittens Unity се отличава от всичко, правено досега, по "актьорския състав", в който природният талант за катерене, скачане, безшумно промъкване и мигновено отнемане на живот се проявява от най-ранна възраст, още преди преминаването от млечна на твърда храна.

И без да сте играли Assassin's Creed, ще поискате да изгледате това видео поне още веднъж, а ако имате котка - да я направите звездата на партито за Хелоуин.


Сподели.