Orcs Must Die излиза в Steam и XBLA до няколко седмици (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Първата игра на Robot Entertainment – обявената през февруари т. г. Orcs Must Die, вече е завършена и ще бъде издадена единствено в дигитален формат за PC и Xbox 360 съвсем скоро, обявиха създателите на заглавието.

Сформирано от бивши служители на Ensemble Studios – компанията, започнала разработката на Age of Empires Online преди прехвърлянето й в ръцете на Gas Powered Games, студиото ще издаде Orcs Must Die едновременно за двете платформи в Steam и XBLA.

На този етап Robot Entertainment не предвиждат друг дигитален дистрибутор за PC версията на играта, която съчетава елементи на защитна стратегия с шутър от трето лице. Orcs Must Die ще хвърли играчите в люти битки с орди грозни митични създания, напиращи да завладеят крепостта им. Многочислена и мощна, армията на орките ще може да бъде разбита единствено с добра тактика и солиден арсенал, който ще включва оръжия, капани и магии.

Разнообразието в геймплея, към който ще може да се подхожда единствено самостоятелно, е гарантирано от 20-те карти, с които ще бъде издадена играта.


Сподели.