Мики Рурк купонясва с голи стриптийзьорки

Pinterest LinkedIn +

Холивудският актьор Мики Рурк (Mickey Rourke) очевидно е от тези знаменитости, които грабят с пълни шепи от удоволствията на живота.

В мрежата се появиха атрактивни кадри на звездата от "Девет седмици и половина" (Nine 1/2 Weeks) и "Кечистът" (The Wrestler) по време на гостуването му в Русия в началото на декември.

Мики Рурк бе в Санкт Петербург за благотворителен концерт в помощ на болни деца, в който се включиха и други известни имена като Шарън Стоун (Sharon Stone), Моника Белучи (Monica Bellucci), Ръсел Кроу (Russell Crowe) и др.

Очевидно обаче, известният с горещия си нрав актьор не се е ограничил с официалните изяви, след като от популярния в града клуб "Максимус" разпространиха снимки, на които звездата, във видимо нетрезво състояние, държи на ръце гола девойка и я целува.

В крайна сметка това едва ли е толкова изненадващо, като имаме предвид, че само за последната година Мики Рурк имаше връзки с цели четири рускини – модела Анастасия Макаренко, настоящата годеница на Дима Билан - Лена Кулецкая, екс боксьорката Ирсон Кудикова и супермодела и лице на Валентино – Евгения Володина.

Сподели.