Лени Кравиц до Мики Рурк в Blind Bastard Club

Pinterest LinkedIn +

Американската рок звезда Лени Кравиц (Lenny Kravitz), чийто нов студиен албум Black and White America ще излезе на музикалния пазар по-късно през 2011 година, ще си партнира с Мики Рурк (Mickey Rourke) и Росарио Доусън (Rosario Dawson) в новия филм на Аш Барон-Коен (Ash Baron-Cohen), чиято фамилия не случайно съвпада с тази на Саша Барон-Коен (Sasha Baron-Cohen).

Братовчедът на известния комедиен актьор, скандализирал Казахстан с участието си в блокбъстъра Borat, планира да започне снимките на лентата, озаглавена Blind Bastard Club, през април, но все още не е обявил пълния актьорски състав, с който ще работи.

Аш Барон-Коен е автор и на оригиналния сценарий на филма, чиито централни образи са сляп мъж на име Джейк, лидер на т. нар. Клуб на слепите копелета, и Ейнджъл – зрящо момиче, коeто той въвлича в своя свят, изпълнен с екстремни предизвикателства.

Без да е потвърдено официално, ролята на Джейк се свързва с участието във филма на Лени Кравиц, който през 2009 г. получи номинация за награда NAACP за ролята си в лентата Precious, а през 2001 г. записа епизодично участие в комедията Zoolander. 46-годишният изпълнител на хитове като Fly Away, Again и Are You Gonna Go My Way, е единственият в цялата музикална история, отличен с Грами за най-добро рок изпълнение в четири поредни години.

Сподели.