Опра Уинфри: Имам хубав живот, не искам да го съсипя с политика

Pinterest LinkedIn +

Опра Уинфри опроверга слуховете, че ще се кандидатира за президент на САЩ, но призна, че е поласкана от широката обществена подкрепа, която получи.

64-годишната телевизионна икона събра овациите, когато прие наградата "Cecil B. DeMille" по време на церемонията по връчването на "Златните глобуси" през януари и произнесе запомняща се реч. Тогава започнаха и спекулациите, че тя е готова да се впусне в предстоящата надпревара за държавен глава на САЩ.

Говорейки в телевизионното шоу на Лорейн по "ITV" тази седмица, където представи новия си филм "A Wrinkle in Time", Опра каза: "Признавам, че гласът ми се чува и се чувствам много поласкана, че хората ми вярват. Струва ми се, че съм на прав път. Но не мисля, че политиката е начинът, по който искам да използвам този глас. Имам много хубав живот, който не искам да съсипя".

Опра участва в шоуто заедно с актрисите Минди Калинг и Рийз Уидърспуун. 38-годишната Минди сподели, че според нея речта на Опра, както и участието на Рийз в кампанията Time's Up са невероятно въздействащи.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.