"Опасно близо" - ЛиЛана атакува и музикалния ефир

Pinterest LinkedIn +

"Опасно близо" е заглавието на новия сингъл на бившата вокалистка от поп дуета L.A. ЛиЛана, която осми ден живее в най-популярната къща в България - тази на съквартирантите от риалити шоуто Vip Brother. Материалът за видеото към него е заснет седмица преди влизането й там, а аудиото вече е в ефир.

"Опасно близо” е по музика и аранжимент на Крум Георгиев и Ясен Козев (Булгаро), а текстът е на Росен Димитров. И с тримата певицата работи не за първи път, а тандемът Георгиев-Козев стои зад проекти на изпълнители като Йоана, Светла Иванова, ДесеСлава и др.
 
Режисьор на видеото е Валери Милев, на когото Лилана е решила изцяло да се довери за окончателния резултат, информират от лагера на певицата. Той ще е факт до броени дни и се очаква да се завърти преди певицата да е имала шанса да го види.
 
Песента „Опасно близо” е предвидена да влезе в предстоящия самостоятелния си албум на ЛиЛана, работата по който певицата, бивша гимнастичка по художествена гимнастика и Playboy корица ще продължи след като излезе от къщата в Бояна, най-късно на 10 март.
Сподели.