Огромни кървави зъби на сцената на "Hollywood Vampires" в София

Pinterest LinkedIn +

Остават броени дни до първия концерт на "Hollywood Vampires" в България, който ще се състои на 12 юни в столичната „Арена София“. Организаторите на концерта ("Bulgarian Live Music" и "Joker Media") са в готовност да посрещнат екипа на групата, който ще пристигне в България с четири тира и два буса. Те ще докарат впечатляващата сцена с размери 25 на 15 метра, включваща екрани и видео стени, на които зрителите ще могат отблизо да следят случващото се.

Допълнение към цялостната визия на шоуто са уникалните кървави зъби, създадени в Холандия специално за турнето на "Hollywood Vampires". „Шоуто обещава да е неповторимо и като облик, и като визия и разбира се, като звук. Не е направен компромис с нито един елемент, като можем да кажем още, че ще има над 150 осветителни тела за светлинните ефекти на концерта“, разказват организаторите.

За "Hollywood Vampires":
Алис Купър, Джо Пери и Джони Деп създават "Hollywood Vampires" в памет на рок звездите, починали през 70-те години. Традиционно техният сетлист включва някои от най-големите хитове на легенди като "The Who", "Led Zeppelin", Дейвид Боуи и "Motorhead". Пред феновете си супергрупата ще изпълни и собствен репертоар от последния им студиен албум “Rise” (2019 г.).

Американската банда "Hollywood Vampires" е създадена през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на знаменитости, създаден от Алис Купър през 70-те години. В него членуват рок величия като Джон Ленън ("The Beatles"), Кийт Муун ("The Who") и Мики Доленц ("The Monkees"). "Hollywood Vampires" имат издадени два студийни албума с участието на гост музиканти от ранга на Пол Макартни ("The Beatles"), Слаш ("Guns N' Roses") и Браян Джонсън (AC/DC).

Концертът на "Hollywood Vampires" предстои на 12 юни 2023 г. в столичната зала „Арена София“. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, в Билетния център на НДК, "Технополис" и "Български пощи". Вратите за концерта ще отворят още в 18:00 часа. В 18:30 на сцената ще се качат "Red Doll", в 19:30 "Sevi". Очаква се "Hollywood Vampires" трябва да излязат на сцената в 21:00 часа.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.