Oфициално от CBS: Аштън Къчър е новата звезда в "Двама мъже и половина"

Pinterest LinkedIn +

След спекулациите с имена като Хю Лори и Хю Грант, вече можем да го заявим официално - Аштън Къчър е най-новото попълнение в любимия на милиони телемани комедиен сериал "Двама мъже и половина" (Two and a Half Men). Половинката на Деми Мур заменя уволнения Чарли Шийн като голямата звезда в сагата, като новината бе обявена със съвместно изявление на CBS и Warner Bros.

Така Къчър се присъединява към другите редови титуляри - Джон Крайър (Jon Cryer), Ангъс Джоунс (Angus T.Jones), Холанд Тейлър, Мартин Хинкъл и Кончата Феръл в каста на сериала.

Снимките с негово участие започват това лято, като деветият сезон в мрежата на CBS Television Network се очаква на екран през есента.

"Нямам търпение да се присъединя към този удивително талантлив актьорски състав и вярвам, че сериалът ще остане толкова смешен и забавен, колкото е бил и досега. Не мога да заменя Чарли Шийн, но ще си скъсам задника, за да накарам зрителите истински да се забавляват", коментира самият Аштън.

Той ще получава като хонорар същата сума, която бе обявено, че е предложена и на Хю Грант - един милион долара на епизод.

Сподели.