Аштън Къчър заменя Чарли Шийн в "Двама мъже и половина"

Pinterest LinkedIn +

Безброй слухове, безброй спекулации, но дали въобще някой може да успее да замени Чарли Шийн (Charlie Sheen) в "Двама мъже и половина"?! (Two and a Half Men). Последният слух, този път дело на Entertainment Weekly, спряга за новата звезда в каста половинката на Деми Мур (Demi Moore) - Аштън Къчър (Ashton Kutcher).

От CBS и Warner Bros. очевидно нямат намерение да се отказват от реализацията на популярния си сериал, и то с умелия ход да заложат не не по-малко доказано и известно име в сравнение с Шийн.

Този път обаче шансовете комедийният актьор действително да се включи в сагата са доста големи, тъй като според TVLine той вече е приел офертата и съвсем скоро се чака и официално негово изявление.

В Twitter акаунта си, Къчър завоалирано пита феновете си "колко е корен квадратен от 6.25? Отговорът е 2 и 1/2", с което се предполага, че се опитва индиректно да съобщи новината на феновете си.

Колкото до Хю Грант (Hugh Grant), вече е ясно, че преговорите с него са се провалили, въпреки сериозната сума, която му бе предлагана - милион долара на епизод.

Все още обаче продължаваме да чакаме потвърждение на новината от "кухнята" на CBS, като, разбира се, няма да пропускаме от време на време да хвърлим и по едно око на писанията на Аштън в Twitter. 

Сподели.