Чарли Шийн: Аштън Къчър е точният човек за "Двама мъже и половина"

Pinterest LinkedIn +

Броени дни след официалното назначение на Аштън Къчър (Ashton Kutcher) в хитовия сериал "Двама мъже и половина" (Two and a Half Men), бившата звезда от сагата Чарли Шийн демонстрира подкрепата си към него. Както е известно, последният бе уволнен през март след като влезе в остър конфликт с продуцента на шоуто Чък Лори, а спекулациите кой ще го замени пращаха в каста имена като Хю Лори (Hugh Laurie) от "Доктор Хаус" (House M.D) и Хю Грант (Hugh Grant).

"Поздравления за екипа и създателите на Two and a Half Men, за CBS и Warner Bros. Желая ти успех, Аштън, факт е, че в крайна сметка шоуто трябва да продължи, а ти си точният човек за него", коментира Шийн в профила си в социалната мрежа Twitter.

Малко по-късно самият Къчър също се включи в размяната на любезности, като специално благодари за добрите думи. 

"Благодаря ти, човече. Винаги съм ти бил голям почитател и ще продължа да бъда. Ти просто си роден голям", коментира той.

Любопитно е обаче да отбележим, че първоначално Чарли Шийн съвсем не реагира толкова ласкаво на новината, че CBS са наели официалния му заместник. Тогава, явно разочарован, че в крайна сметка "Двама мъже и половина" ще продължи без неговото участие, той бе категоричен, че шоуто никога няма да има същия успех, както с него.

Представяне Аштън Кътчър в "Двама мъже и половина"

Междувременно Къчър бе официално представен на пресконференция в Ню Йорк като нов член на екипа на сериала от президента на CBS Entertainment Нина Таслър. На сцената до него се качиха и другите две звезди - Джон Крайър (Jon Cryer) и Ангъс Джоунс (Angus T.Jones), a в притеснението си Аштън забрави част от текста на популярния рефрен на сагата, който заедно запяха на сцената. 

"В шоубизнеса съм от 13 години и никога досега не съм получавал толкова много имейли и телефонни обаждания от хора, които ми честитят. За момент си помислих - дали пък не съм спечелил от лотарията", пошегува се той.

После в по-сериозен тон обяви, че е намерил най-добрата работа в тази сфера и определено се вълнува доста от предстоящите си изяви в "Двама мъже и половина".

Сподели.