Официално: Майкъл Фелпс има връзка с модела Мегън Роси

Pinterest LinkedIn +

В случай, че някой се е съмнявал, най-успешният плувец и олимпиец в историята – Майкъл Фелпс, който преди броени дни обяви края на своята състезателна кариера, е обвързан.

27-годишният четирикратен олимпийски шампион от XXX Летни олимпийски игри, чиято колекция от медали включва рекордните 22 олимпийски отличия, се появи заедно с модела Меган Роси на специалното събитие, организирано от спортния бранд Speedo на 6 август в Лондон.

Това бе дебютът на двойката на червен килим. Въпреки отказа му да отговори на въпросите на репортерите относно връзката им, таблоидите тиражират информацията, че началото й е поставено преди пет месеца.

На 5 август 25-годишната красавица публикува в своя Twitter фотография, на която позира заедно с Фелпс и неговите шест медала, спечелени от Игрите в Лондон, придружена с възклицанието "Йей Майкъл :)" Изявите на Роси на модния подиум включват ревюта за известни дизайнери на висша мода като Michael Kors и Betsey Johnson.

След Игрите в Пекин през 2008 г. Фелпс използва своята премия от Speedo в размер на $1 млн., за да стартира фондация на свое име, чиято основна цел е да популяризира плуването и изобщо спорта, а също така организирания начин на живот и поставянето на определени цели сред подрастващите. Фелпс сподели, че се надява отсега нататък да има повече време за Michael Phelps Foundation.

Сподели.