Официално излезе новият албум на Suffer H

Pinterest LinkedIn +

Ето го най-после петият албум на разрушителите от София! Той се оказва и най-бруталното им произведение до този момент! Правен е цели 3 години в Студио „Х", което доказва, че SUFFER H изобщо не са изморени и отегчени от БГ музикалния преход, просто защото той очевидно няма да приключи и след още 10 години!


Според думите на самите SUFFER H: „ Това е албумът, който винаги сме искали да направим и най-после направихме! Поставихме си съвсем друг тип летва! Всеки израства по някакъв начин, ако има накъде да растеш, естествено.Този албум е изцяло за нас - не ни пука за конюнктурата, искахме да ни харесва ако сме странични слушатели и ето, че успяхме!"

Става дума за общо 49:00 минути музика или 12 парчета. Сред тях е инструменталът UVOD, както и 2 бонуса записани с DJ Crazy J. Албумът е пълен с неравноделни тактове. Мастерингът е правен от Gepi & Desso в Студио „Стейн". Сниман е и клип на парчета Primitive Confrontation .Заглавието на албума Code 187 е многозначително. Това е код, използван от линейките и полицията в Америка, с който се обявява смъртен случай, без уточняване на причината за смъртта.

Целият дизайн е решен в червено. В него, както и във видеоклипа има много скрити, „закодирани" неща - получава се нещо, като пътешествие в една вселена!

Това наистина е ултра враждебен албум - точно такъв, какъвто България заслужава!

TRACKLIST:
01 THE SICKNESS
02 CODE 187
03 SUBSTITUTE FOR PAIN
04 RAPE MY INNOCENCE
05 HUMAN TERROR FROM INFECTED MIND
06 DORMENT INSIDE
07 BRINGDAFUKUP
08 PRIMITIVE CONFRONTATION
09 REJECTED SOUL
10 U.V.O.D. / Instrumental
11 DROP DA BASS feat. DJ CRAZY J
12 THE NOISE GOES ON feat. DJ CRAZY J

Инфо: Wizard
Сподели.