Излезе албум на Мадона с ремикси от последния и албум

Pinterest LinkedIn +

Мини албумът на Мадона “Remixed & Revisited” - съдържа седем парчета, включващ алтернативни ремикси на хитове от последния и албум “American life”. Песните имат съвсем ново и различно звучене, което в никакъв случай не ги прави по-бледи от оригиналите.


Едно от бижутата на колекцията е live изпълнението на “Like a Virgin/Hollywood Medley” с Бритни Спиърс, Миси Елиът и Кристина Агилера на наградите на MTV. Няма как да сте го пропуснали, тъй като освен страхотно си звучене, то беше подплътено и с голяма доза скандалност. Изпълнението доказа за пореден път, че Мадона е просто на гребена на вълната, винаги актуална и модерна...

Миси Елиът участва и в още една невероятна песен – “Into The Hollywood Groove”, която озвучава рекламната кампания на GAP, където двете звезди си партнират. Друг бисер на албума е неиздаваната до момента песен “Your Honesty”. Звученето й напомня времето на “Bedtime Stories”, а феновете на Мадона за първи път имат възможността да й се насладят.

Любителите на по-тежка музика определено ще харесат новото звучене на “American life”, чийто Headcleanr рок микс направо ще ви разтърси... Едва ли някога сте си представяли Мадона в такава светлина. Подобно звучене има и ремикса на настоящия й сингъл “Love profusion”, който в момента превзема световните класации. Невероятни са и алтернативните варианти “Nothing Fails” и “Nobody Knows Me”, които звучат коренно различно, но в никакъв случай не по-лошо от поп и денс оригиналите си.

Независимо дали сте фен на Мадона или сега се запознавате с нея, тази колекция от ремикси ще ви накара да я обичате още повече, да я преоткриете наново!!! Албумът за пореден път доказва колко различна може да бъде поп кралицата и че заслужено носи тази титла от 20 години насам.

Инфо: Орфей Мюзик

Официален сайт на Madonna:
http://www.madonna.com
Сподели.