Oфициално: Дейвид Копърфийлд не е изнасилвал никого

Pinterest LinkedIn +

Вече спокойно можем да ви признаем - Дейвид Копърфийлд (David Copperfield) не е изнасилвач.

Един от най-популярните илюзионисти в света бе оправдан на първа съдебна инстанция по обвиненията, че е насилил сексуално 23-годишната бивша носителка на титлата "Мис Вашингтон" Елиз Умемото (Elyse Umemoto).

Разследването по случая продължи близо две години, след което властите решиха, че няма достатъчно доказателства, които да подкрепят тезата на тъжителката.


Кой ли се смее последен...

Самият Копърфийлд отказа да коментира финала на случая, но адвокатите му споделиха, че "целият шум е бил само и единствено за пари". Сериозна роля за развитието му изиграха и действията на самата Умемото, която изненадващо в края на 2009 година подаде жалба в сексуално посегателство срещу... друг мъж.

Това накара разследващите я да се усъмнят в нея като потенциална проститутка, което доведе и до краха й на съдебно ниво.

Иначе Копърфийлд, чието истинско име е Дейвид Сет Коткин, едва ли би изпитвал сериозна нужда да задоволи чрез подобни действия нагона си, след като е имал връзка с едни от най-нашумелите секссимволи в света (като например топмодела Клаудия Шифър, за която бе сгоден в продължение на цели 6 години преди раздялата им през 1999 година).

Клаудия Шифър в най-горещите си сесии >>

Клаудия Шифър за Tank Magazine >>

Клаудия Шифър, Ева Херцигова и Наоми Кембъл за D&G

Сподели.