Официално: Crysis 3 излиза през пролетта на 2013 г.

Pinterest LinkedIn +

Следващата игра от касовия FPS франчайз на Crytek – Crysis, ще излезе през пролетта на 2013 г. за PC, Xbox 360 и PS3, обявиха издателите на сериите - Electronic Arts.

Захранван от водещата технология в жанра, разработвана от самите Crytek - CryEngine, Crysis 3 ще представлява микс от sandbox геймплей и комбат от първо лице, като действието на играта отново ще се развива в Ню Йорк – локацията на Crysis 2, но един почти неузнаваем Ню Йорк, или по-точно The New York City Liberty Dome – покрит с огромен купол  (Nanodome), потънал в тропически гори, населени с диви животни.

Геймплеят ще включва седем теми с различни околни среди, наричани "Седемте чудеса", а основната цел на играчите, които ще се превъплътят в майор Лорънс “Prophet” Барнс от Delta Force, ще бъде да разкрият истината за тях и да се противопоставят на Cell Corporation. Арсеналът от оръжия отново ще включва супер напредничави и извънземни технологии, като най-отличителното от тях ще е смъртоносен лък.

В Origin вече е в продажба специалният pre-order Crysis 3 Hunter Edition, чрез който потребителите ще си гарантират ранен достъп до този лък, Hunter Nanosuit модул, бонус XP  и други екстри. Отделни търговци предлагат и други бонуси - Stalker Pack, Overkill Pack и Predator Pack, в допълнение към всичко, включено в Hunter Edition.

http://www.gametrailers.com/side-mission/files/2012/04/Crysis-3-4.jpg

Сподели.