Официално: AC/DC пристигат за концерт на 14 май 2010-та!

Pinterest LinkedIn +

Най-голямото музикално събитие в България през 2010 година е ясно - концертът на AC/DC! Виж видео!

Както бе оповестено преди дни на официалния сайт на групата, така чаканото шоу на австралийските рок великани ще се състои на 14 май 2010 година на Национален стадион "Васил Левски" в София.

Билетите за грандиозното събитие бяха пуснати в продажба точно в 14:00 часа на 18 декември. Поради огромния интерес към концерта, всеки ще може да закупи максимум по четири пропуска.

Ценните хартийки са на цени между 55 и 130 лева - билетите за Фен зоната струват 120 лева, а тези пред сцената - 130 лв. Разбира се, предлагат се и ВИП билети на стойност 200 лева.

Новината за концерта на AC/DC в София бе официално потвърдена по време на специална пресконференция, свикана от организаторите Болкън Ентъртейнмънт и Марсел Аврам.

С респектираща 35-годишна история, повече от 200 милиона продадени копия от албумите им по целия свят и безброй хитове, AC/DC са една от най-великите рок групи на всички времена.

След 8-годишно затишие Брайън Джонсън (Brian Johnson) и компания се завърнаха ударно на световната музикална сцена с 15-ия си поред албум Black Ice.

Именно в негова подкрепа, през 2008-а година AC/DC стартираха световното турне The Black Ice World Tour, което бе изкупено напълно, и се размина на косъм от България за сметка на концерт в Белград, Сърбия на 26 май.

През 2010-та година обаче, AC/DC ще се завърнат на Стария континент, като за голямо щастие на феновете от Югоизточна Европа, в афиша на обиколката присъстват дати за София и Букурещ.

Обратното броене започна!

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.