AC/DC - иди ми, дойди ми?! Рокаджиите с концерт у нас през май?

Pinterest LinkedIn +

Родните фенове на легендарните AC/DC тръпнат в неистово очакване на датата 14 май 2010-година.

Преди ден официалният сайт на култовата банда осъмна с дата за концерт в София, като мястото на събитието бе Националният стадион "Васил Левски".

Концертът бе посочен като начален за европейското турне на австралийските рок динозаври, като следваха още 9 дати, втората от които - за изява в румънската столица Букурещ.


Идваме...

И докато българските почитатели на AC/DC потриваха доволно ръце, а новината така и не бе потвърдена от български промоутър, час по-късно, първоначално обявеното шоу в София вече отсъстваше от официалния сайт на групата.

Очевидно въпросът "ще има ли концерт на легендарните рокаджии у нас през май" остава отворен, като подозираме, че Брайън Джонсън (Brian Johnson) и компания в момента преговарят с някоя от водещите промоутърски компании у нас.


Не идваме...

При всички положения всички се надяваме тежкотоварният рок влак на AC/DC да мине през гара  Национален стадион "Васил Левски"...

 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.