Очарователна рускиня прави хит в България

Pinterest LinkedIn +

Една песен за силната жена! Силна като слънцето и вятъра. Здрава като златото. Жената, която лети, преодолява трудностите и проблемите, за да бъде с любимия мъж. Една жена с необятна душа, която знае, че за любовта прегради няма! – такава е героинята в най-новата рускоезична песен, която ще се промотира от българския музикален ефир.

"Душа" е в изпълнение на руската певица VIKA (Виктория Куприна), позната на българската публика като една от най-конкурентните участнички във втория сезон на "X-Factor България". Тогава Виктория стига до големите концерти, а след предаването за нея следват години на упорит сценичен труд, моменти с любимия мъж, актьора Георги Николов-Жорони, и време за малката им дъщеричка Фрея.

Песента се създава още преди Виктория да потъне в българската си любовна приказка, по времето, когато е популярна изпълнителка в Москва и част от руското вокално трио "Диамант". Решавайки да започне музикална кариера самостоятелно, VIKA получава предложение от продуцентите си за песен, наречена "Сильная как ветер". Текстът и музиката са на младия Василий Казанцев, а Куприна купува пълните права за песента.

Всичко това съвпада с много тежък период в живота на изпълнителката. Поставена пред трудното изпитание да изостави родината си и да дойде в България в името на любовта, VIKA изпълнява песента, без да осъзнава, че в нея е описана точно ситуацията, в която се намира. "Сега приемам този проект като любовно предсказание. Тогава не разбирах, но сега вече знам, че ако една жена истински обича, ще преодолее всички пречки и трудности, за да бъде с любимия човек. Така както направих аз " – споделя певицата.

"Сильная как ветер" сега пристига с новото си заглавие "Душа" и ремикс от диджей Диан Соло, който е музикален продуцент на проекта. Песента излиза в новия си аудиовариант през март и ще се разпространява на музикалния пазар в България, Русия, Китай и Беларус.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.