Obituary и King Crimson на фокус в новия Про-рок

Pinterest LinkedIn +

Американската дет метъл група Obituary е акцент в новия, 25 брой на Про-рок. Мрачният квинтет е и на корицата на списанието, а тя, от своя страна, може да бъде открита в официалния сайт на групата, придружена с нейните благодарности за подкрепата.

Друга група, на която е отдадено специално място в юбилейния брой на списанието, са прогресив рок легендите от Острова King Crimson. Материалът за тях може да бъде открит в рубриката "Бащите на Рока".

Рок, алтърнатив, пънк и метъл са стиловете, които характеризират групите, представени в приложението на Про-рок за БГ Рок. Групите, съответно, са Епизод, Сепуко 6, Crowfish, Panican Whyasker, Playlist, SJK, TRP, Лавина, Pataca.

Освен Obituary, още Children Of Bodom, Helloween, In Extremo, Reverend Bizarre, Chimaira, Biomechanical, Trivium, Avenged Sevenfold, Biohazard, Exodus, Masterplan, Fear Factory, Nevermore, Arcturus, Impaled Nazarene, Royal Hunt, Himinbjorg, Hate Eternal и Gamma Ray са  представени с интервюта и материали.

Концертните репортажи включват Deep Purple (плюс кратко интервю с Ian Gillan), Dio, Destruction, Masterplan и Axel Rudi Pell, Gamma Ray и Accept, Scorpions, Penitent, Glenn Hughes, Fish, Korn, Murphy’s Law, Exploited

И още: Новини, Edge’s Corner (Как да записваме с китара и компютър), информация за предстоящи албуми, статистика на продадени в САЩ албуми, информация за концертите, които ще се проведат в близост до България, обяви, загадката на Про-Рок с награди, плакати на H.I.M., Dark Funeral, Twisted Sister, Opeth и мн. др.

Официален сайт на сп.Про-Рок

Сподели.