Обявиха най-популярния филм на годината

Pinterest LinkedIn +

Стана ясно кои са носителите на тазгодишните американски награди за най-добри постижения в областта на киното, музиката, телевизията и поп културата "Изборът на хората" (Е! People's Choice Awards), съобщава изданието "Entertainment Tonight". Отличията се връчват ежегодно в САЩ, а победителите се определят чрез гласуване на фенове.

За филм на 2019 година беше обявен "Отмъстителите: Краят". Лентата беше удостоена с приза "Най-добър екшън", а Робърт Дауни-младши, който изпълнява ролята на Железния човек в нея, стана най-добрият актьор на годината. Изпълнителят на ролята на Човека-паяк Том Холанд пък беше обявен за "екшън звезда" на годината.

В комедийния жанр се отличи "Загадъчно убийство" с Адам Сандлър и Дженифър Анистън. Сред драматичните ленти връх взе работата на Джени Гейдж "След", а при семейните филми победи новия филм на Гай Ричи "Аладин".

За главна актриса на годината беше определена 23-годишната Зендая (Zendaya) от филма "Спайдърмен: Далече от дома", 27-годишният Коул Спраус (Cole Sprouse) стана най-добрата звезда от драматичен филм ("На пет стъпки от теб"), а сред комедийните актьори сърцата на зрителите спечели Ноа Сентинео (Noah Centineo) с ролята си в романтичната лента "Перфектната среща" ("The Perfect Date"). Бийонсе, която озвучава Нала във филма "Цар Лъв", стана най-добрата звезда от анимация.

Миналата година на "People's Choice Awards" за най-добър екшън беше обявен блокбастърът "Отмъстителите: Война без край". Кои са останалите носители на тазгодишните награди можете да видите тук.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.