Кой е най-сексапилният мъж на 2021 г.?

Pinterest LinkedIn +

Особено оспорвана се оказа тази година битката за "Най-сексапилен мъж на 2021 г.". Първоначално беше разпространена предварителна информация от портала "Page Six", че това е Крис Евънс, известен с ролята си на Капитан Америка. 

Часове по-късно обаче новината беше опровергана от официалната страница на списание "People", което всъщност традиционно определя кой е пръскал най-много сексапил през последните 12 месеца. Тази година това е 52-годишният актьор Пол Ръд, известен с ролите си в „Капитан Америка: Войната на героите“ (Captain America: Civil War) „Ант-Мен“ (Ant-Man), „Малкият принц“ (The Little Prince), "„40-годишният девственик“ (The 40-Year-Old Virgin) и др.

Актьорът се е пошегувал, че това много ще промени живота му. „И вярвам, че ще бъда на много повече яхти. Ще се радвам да разширя живота си в яхтинга“, коментира още Руд. Той допълва, че възприема себе си преди всичко като семеен човек, съпруг и баща, и затова прекарва свободното си време със семейството си. И именно съпругата му е първата, която е научила за новия му статут на най-секси мъж на годината: „Тя беше зашеметена. Но, знаете ли, държа се много мило. След като се посмя и шокът й премина, тя каза: „О, постъпили са много правилно!“. Беше много сладко. Сигурно не го мисли наистина, но какво друга да каже?!"

През 2020 г. титлата "Най-сексапилен мъж на годината" беше присъдена на Майкъл Бакари Джордан. Тогава звездата от "Черната пантера" и "Крийд: Сърце на шампион" сподели, че тайната на самочувствието му е осъзнаването, че не може да се хареса на всички.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.