Обявиха Harley Quinn DLC и Game of the Year за Batman: Arkham City

Pinterest LinkedIn +

В края на месец май Warner Bros ще издадат едновременно последния пакет с добавено съдържание за хитовата екшън игра Batman: Arkham City и нейното Game of the Year издание, включващо всички досега издадени DLC-та, плюс предстоящия.

Озаглавен Harley Quinn DLC, той ще излезе в PlayStation Network и Xbox Live на 30 май. Експанжънът ще добави още един сценарий към играта, нови местности и врагове, предоставяйки на играчите избора дали да се превъплътят в Черния рицар или в Робин.

И в двата случая целта им ще бъде да осуетят плановете на Harley Quinn и затворят Arkham City завинаги. Както става ясно от това описание, действието ще се развива след края на събитията в основната игра, която се появи за PlayStation 3 и Xbox 360 на 21 октомври, а пет седмици по-късно – и за PC.

Batman: Arkham City спечели множество награди, в това число четири от Spike TV, една от AIAS, две BAFTA и др. Играта ще излезе и за наследника на Wii, U, но междувременно притежателите на някоя от другите две конзоли ще могат да се сдобият с Batman: Arkham City Game of the Year Edition – компилация, включваща основното съдържание плюс пакетите Catwoman, Nightwing, Robin, Challenge Map Pack, Arkham City Skins Pac и Harley Quinn.

Сподели.