Обявиха датите на фестивала EXIT 2008

Pinterest LinkedIn +

Един от най-големите музикални фестивали в Източна Европа - EXIT, ще се проведе от 10 до 13 юли, по традиция в крайдунавския, сръбски град Нови Сад.

Билетите за четиридневния музикален маратон вече са в продажба, като пълният достъп през всичките дни на фестивала струва 72 лири, или около 142 лв. Къмпингът пък е достъпен срещу 14 лири общо за четирите дни, или около 28 лв.

Хедлайнерите на 25-те сцени на фестивала все още не са известни, като се очаква организаторите да обявят имената на гост-изпълнителите по традиция през април.

Фестивалът е с деветгодишна история, той стартира като студентска инициатива през 2000 г., за да се превърне в голям по мащабите си форум. През изминалата 2007 г. фестивалът спечели и една от най-престижните награди на Стария континент за "Най-добър европейски фестивал" на церемонията по раздаването на наградите UK Festival Awards.

През 2007 г. посетителите на EXIT имаха възможност да видят на живо звезди като Snoop Dogg, The Prodigy, Beastie Boys, Wu-Tang Clan и много други.
Сподели.