Новото гадже на мама (My Mom’s New Boyfriend)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, Германия, 2008, 97’
Режисьор: Джордж Гало
Сценарий: Джордж Гало
С участието на: Мег Раян, Антонио Бандерас, Селма Блеър, Колин Ханкс, Енрико Колантони и други.
Комедия, трилър, със субтитри, английски

Кариерата на Джордж Гало тръгва стремглаво нагоре, когато през 1988 година написва сценария на номинирания за няколко награди „Златен глобус” - „Среднощно препускане”. След това пише сценария за множество холивудски хитове, включително и касовата лента „Лоши момчета”. Дебютът си като режисьор Гало прави в началото на 90-те, а „Новото гадже на мама” е неговият шести филм.

В каста на лентата се открояват имената на Мег Раян („Град на ангели”), Антонио Бандерас („Десперадо”), Селма Блеър („Хелбой”) и Колин Ханкс („Кинг Конг”). Продукцията е планирана да бъде застена в Ню Орлиънс, но ураганът „Катрина” променя плановете на режисьора и той я пренася в Луизиана.

Хенри Дюрант (Колин Ханкс) е млад и амбициозен мъж, който иска да стане агент от ФБР. Когато това се случва, на него му се налага да отсъства от дома за цели 3 години. Изключително привързан към своята майка Марти (Мег Раян), той няма търпение да се върне при нея, независимо че не са подържали връзка през целия този период. За това време Хенри се е сгодил за Емили (Селма Блеър), която също е част от ФБР.

Той се прибира и с изненада открива, че майка му е в страхотна форма и излъчва истинска сексуална енергия. В живота на майка му се намесва атрактивния Томи (Антонио Бандерас), който Хенри решава да проучи. Неочаквано Томи се оказва търсен от ФБР и Хенри започва да следи неговите ходове. Подозренията на ФБР са, че той е лидер на престъпна група, отговорна за кражбата на ценни произведения на изкуството.Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.