Ново семейно риалити шоу за частния бизнес и естествения цирк на човешкия живот

Pinterest LinkedIn +

„Бачорски и златната ябълка“ е най-новото семейно онлайн риалити шоу, чиято премиера бе обявена на 19 октомври 2023. Шоуто ще може да бъде гледано в Youtube и ще разкрие семейни тайни на популярното в социалните мрежи семейство Бачорски.

Шоуто е обявено като разказ за „семейното ядро, частния бизнес и естествения цирк на човешкия живот“. Централните роли ще бъдат поверени на четиримата братя Даниел, Антон, Георги, Атанас Бачорски, сестра им Розалия, техните лични семейства и родители.


Проектът разглежда теми, като връзка между бизнес и семейство, успех, провал, амбиция, конкуренция, принадлежност, смелост, близост и прошка, представяйки реалистично живота на съвременното българско семейство, с неговите възходи и падения.

В основата на проекта е Даниел Бачорски - известен предприемач и инфлуенсър. Познат е и като участник в предаванията „Шеф под прикритие“, „Фермата", „Семейни войни“, както и от игралния филм „Борсови играчи“. Заедно с братята си Антон, Георги и Атанас през 2008 г. основава фирма за професионално почистване в София, като до няколко години компанията се разраства и оперира на територията на цялата страна. Участник е като лектор и мотиватор в различни обучителни форуми и събития, на които споделя своя опит в бизнеса.


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.