Новите Beats by Dre – лекарство срещу скуката (част 2)

Pinterest LinkedIn +

Ето и втората част от нашата разходка в света на мощния саунд! Тази марка със сигурност е доста противоречива заради високата си цена, но само тя не може да е аргумент, че "не стават за нищо" – това е една доста странна мисъл.

След като ви показахме обновените модели слушалки Beats Solo и Studio, сега ще обърнем внимание на озвучаване, което не е необходимо да носите на главата си. Ако искате да слушате любимите си парчета у дома или някъде на разходка, но не искате постоянно нещо да ви тежи на врата, добрият Dr. Dre има решение за вас.

Предложението на Beats в тази област съответства точно на избраната от автора си "професия" – колонките на Dre са под формата на "хапче", макар и доста голямо като размери, така че доста ще се затрудните да го глътнете (молим ви, не се опитвайте). Обновените Beats Pill 2.0 (цена 399 лв.) представляват лека портативна безжична музикална система, която на външен вид не се различава от предшественика си – отново са дълги 19 см и високи 4,5 см.

Основните функции също остават непроменени – устройството е оборудвано с NFC технология и ако телефонът ви също я поддържа, можете да го свържете с колонката, като просто го докоснете до нея. Любопитното е, че продуктите на Dre по принцип най-често се свързват като имидж с устройствата на Apple и дори се продават на официалния им сайт, но никой iPhone досега няма NFC... Повод за гордост за притежателите на Android по тази точка.

Така или иначе, NFC отново присъства и ви дава възможност да синхронизирате две "хапчета" и да слушате една и съща песен от тях, като ги допрете едно до друго. Също само чрез докосване можете да ги пуснете в стерео режим - едната за ляв канал, другата за десен. Сред новостите са технологията Beats Bond за допълнително усилване на звука, възможността да зареждате друго устройство през тях, както и по-лесни софтуерни ъпдейти.

Хората от Beats са помислили и за готина поставка, където да държите своя Pill. Това са малките човечета Pill Dude (цена 99 лв.) в няколко различни цвята, като всеки е с различно изражение. Колонката се поставя в устата им и цялата композиция изглежда наистина забавна. Имате пълен достъп до всички функции и портове на "хапчето", а можете да използвате и предишната версия на Beats Pill, тъй като, както вече споменахме, са с еднакви размери.

Новото интересно предложение от серията е масивният спийкър Beats by Dre Pill XL (цена 599 лв.) и, както подсказва името, това е огромна версия на "хапчето", която може да ви осигури още по-силен звук и по-дълъг живот на батерията. Основният акцент отново е върху баса, който ще можете да слушате до 15 часа. Иначе като функции е практически идентична с по-малките модели.

Споровете дали серията Beats by Dre си заслужава високите цени ще продължат, но не трябва да забравяме, че част от цената на всяка маркова стока винаги отива само за "логото" така да се каже, а при Beats говорим за сериозен процент.

Но както притежателите на някоя от тези страхотни джаджи вече знаят, тук не става въпрос единствено за чисто технически характеристики. Beats by Dre са лайфстайл. А дали това е вашият лайфстайл – зависи само от вас!

Купи Beats by Dre Pill 2.0 розов ТУК

Купи Beats by Dre Pill 2.0 сребрист ТУК

Купи Beats by Dre Pill 2.0 син ТУК

Купи Beats by Dre Pill 2.0 червен ТУК

Купи Beats by Dre Pill 2.0 бял ТУК

Купи Beats by Dre Pill 2.0 черен ТУК

Купи Beats by Dre Pill Dude червен ТУК

Купи Beats by Dre Pill Dude черен ТУК

Купи Beats by Dre Pill Dude бял ТУК

Купи Beats by Dre Pill XL черен ТУК

Сподели.