Трейлър на новия филм за слончето Дъмбо трогна всички в интернет. Вижте го!

Pinterest LinkedIn +

Новият трейлър на "Дъмбо" представя повече от класическата история за малкото слонче, пречупена през въображението на Тим Бъртън и поднесена с изключително изящество на фона на цирка.

След като цирковата звезда Холт Фариер и децата му поемат грижата за новороденото слонче с големи уши, те разбират, че това не е обикновено създание, а едно невиждано чудо, което ще възроди магията на цирка. Дъмбо остава без майка си и напълно зависещ от семейство Фариер, което се превръща в негов покровител и му помага да повярва в себе си.

Възхитителната му дарба не остава дълго в тайна и находчивият предприемач В. А. Вандевър се заема със задачата да превърне Дъмбо в истинска циркова звезда в тандем с прекрасния акробат Колет Маркант. Дълбоко пазените тайни на цирка обаче започват да изплуват на повърхността и да превръщат амбициозните планове за бляскаво възраждане на древното изкуство в сложно препятствие по пътя към опазване на истинските ценности.

Магическата атмосфера и приказното усещане на филма не биха били същите без звездния актьорски състав. В ролята на Макс Медичи ще видим любимеца на кинофеновете Дани де Вито. Носителят на "Златен глобус" Колин Фарел се превъплъщава в образа на Холт Фариер, а носителката на "Златен глобус" и на наградата на БАФТА Ева Грийн ще видим като забележителния акробат Колет Маркант. Сред останалите ярки имена във филма са още Майкъл Кийтън, Алън Аркин, Финли Хобинс и Нико Паркър.

Сценарият на Дъмбо е дело на Ерен Крюгер ("Офелия", "Къщата на сенките"), а режисурата – на емблематичния Тим Бъртън.

Дъмбо ще трябва да полети на 29 март в кината на 2D, 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.