Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” стартира на 6 септември. "Още повече хумор от най-висока класа" обещават от bTV!

Pinterest LinkedIn +

Новият сезон на "Шоуто на Николаос Цитиридис" стартира на 6 септември. То ще предложи на зрителите "още повече динамика и хумор от най-висока класа, интригуващи срещи с родни и световни знаменитости и неочаквани артистични изпълнения" - твърдят от националната медия.

Предаването ще продължи да бъде по 30 минути в ефира на bTV (от 22:30 ч.) и още 30 онлайн. "Свежо, забавно и провокативно, късното шоу на bTV ще "превземе" и интернет пространството с ексклузивно съдържание веднага след ефир - със специални епизоди, изненадващи превъплъщения и допълнителна доза добро настроение, достъпни за всички на платформата bTV Plus" - обещават пиарите.  

И през новия сезон зрителите ще продължават да се забавляват и да участват активно в поредицата "Николаос +". В нея водещият ще попада в най-различни и неочаквани ситуации, докато експериментира с любопитни роли и професии. Припомняме, че до момента Николаос Цитиридис се показа като разносвач на дюнери и като уличен музикант и заедно с екипа си се изправя пред предизвикателството да познае "чие е детето?". Звезда на бенда отново ще бъде Прея.

Най-успешните, обичани и забавни рубрики ще се запазят и през новия телевизионен сезон, обещават от екипа на шоуто, който подготвя и доста изненади. Какви са те - ще стане ясно със старта на "Шоуто на Николаос Цитиридис" в деня на Съединението от 22:30 ч. в ефира на bTV, след което и на bTV Plus.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.