Актрисата Евелин Костова заема мястото на Славена Вътова като жури в осмия сезон на "България търси талант" по bTV

Pinterest LinkedIn +

Актрисата Евелин Костова е новото попълнение в състава на журито в предстоящия нов сезон на „България търси талант“. Позната на зрителите на bTV от сериала „Съни Бийч“, както и от ролите си в киното и театъра, тя ще заеме един от четирите стола на журито в шоуто за таланти тази пролет. Харизматична, енергична и широко  усмихната, тя обещава да бъде много страстна, но и абсолютно безпристрастна в преценката си към всеки талант, който ще се изяви на сцената.

Знам добре как се чувства човек, когато всички прожектори са насочени към него, и какво е „да ти трепери под лъжичката“, споделя актрисата и добавя: „Ще дам всичко от себе, за да открием най-уникалния, цветен и неповторим талант на България в този нов сезон. Вълнувам се много, защото за първи път в живота си няма аз да съм на сцената, а ще стоя пред нея, а тази роля е много различна, отговорна и вероятно ще ми хареса много“.

До младата актриса своето място в журито ще заеме не по-малко чаровната и със сигурност по-опитна на сцената и в живота, а и в „България търси талант“, актриса - Катето Евро. „Много я харесвам, с нея се комуникира много лесно и приятно. Отворена е към другите и е много естествена“, споделя Евелин за нея.

Шоуто „България търси талант“ се завръща през пролетта в ефира на bTV с колоритни и забавни участници и не съвсем типичен и все още неподозиран пълен състав на журито. Припомняме, че неговите вече бивши членове Любен Дилов и Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, се впуснаха в политическа кариера, което стана и причина те да напуснат шоуто. 

Снимките на новия сезон започват след броени дни, а от екипа обещават това да бъде най-веселото му издание досега. Очертава се на сцената място да намерят всякакви таланти – неповторими, весели и откачени, невероятно смешни и абсолютно неочаквани.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.