Новият "Конан Варварина" изпотроши София в тежка битка със злото

Pinterest LinkedIn +

След като преди седмици ви показахме първия официален кадър на новия "Конан Варварина" - Джейсън Момоа (Jason Momoa), сега от Ню Бояна решиха да ни го представят и в действие.

От екипа уверяват, че освен че римейкът на хитовото заглавие от 80-те е най-мащабната кино продукция, снимана досега у нас, ще бъде и сред най-атрактивните откъм динамика и екшън сцени филми на годината.

Твърдението едва ли изненадва някого с оглед на факта, че вложените в бюджета средства са близо 100 милиона долара, а и режисьорът Маркус Ниспел се слави като майстор на ефектната визия още с "Петък 13-ти".

Основно обаче тежестта пада върху младока Джейсън Момоа, който е изправен пред нелеката задача да се представи достойно като наследник на Арнолд Шварценегер в прочутия персонаж.  Въпреки сравнително слабата си популярност той се справя с видимо желание, разкриват от екипа на продукцията.

Избраните снимачни локации, на които Конан се вихри, са на Витоша, в минния музей в Перник, в Каварна и разбира се - в изградените декори в студио "Бояна".

Сред актьорите има и български звезди - Диана Любенова, Николай Мутафчиев, невръстният Йоан Карамфилов, Коцето Калки, а също така и куп избрани за статистки от кастинга за тазгодишното издание на "Мис Плеймейт". Какво точно се е получило от цялата тази нетрадиционна сплав ще можем да разберем през лятото на 2011-та година...

Сподели.