Новият албум на Бийонсе изтече в интернет

Pinterest LinkedIn +

Новият албум на Бийонсе Ноулс (Beyonce Knowles), 4, чиято официална премиерна дата е 28 юни, изтече преждевременно в интернет с отлично аудио качество. Записът, озаглавен 4 – число с особено значение за бившата вокалистка на Destiny's Child, което отговаря и на поредния му номер в дискографията й, включва 12 парчета и ще бъде издаден от Columbia Records.

Като пилотен сингъл от проекта в края на април излезе парчето Run the World (Girls); рилийзът му бе изместен напред, след като на 18 април в интернет изтече негова недовършена демо версия. Няколко седмици по-късно самата Бийонсе предостави за безплатно слушане откриващото парче от "4" - 1+1, с презумпцията, че то ще е следващият официален сингъл от записа.

Скоро след това стана ясно, че вместо на него тази роля е определена на Best Thing I Never Had, издадено в американските радиостанции и за дигитален даунлоуд на 1 юни. Сред останалите заглавия на песни, включени в "4", са I Care, I Miss You, Countdown (в чиято основа е залегнал семпъл на хита на Boyz II Men  от 1991 г. Uhh Ahh), Rather Die Young, End of Time и Party, които също изтекоха преждевременно в мрежата.

Последното е единственото парче от проекта, записано с гост вокалист - Andre 3000 от хитовата хип-хоп банда Outcast, и изтече без знанието на Columbia Records часове преди появата на целия албум в мрежата. Към момента не е ясно дали лейбълът, над който стои Sony Music Entertainment, ще ускори рилийза на "4", както и кога ще се появи видеото към Best Thing I Never Had.

Сподели.