Нови мисии за Serious Sam 3 излизат през октомври

Pinterest LinkedIn +

Тази есен Devolver Digital ще издадат първия експанжън за Serious Sam 3: BFE – дългоочакваната нова игра за култовия Сам Стоун, която след поредица от отлагания излезе за PC, Xbox 360 и PlayStation 3 през ноември 2011 г.

Озаглавен Jewel of the Nile, той ще включва три нови мисии, чрез които играчите не само ще могат да изпразват безчет пълнителите за любимите пушки на Сам, но и да научат нещо повече за неговата история.

Египет е мястото на действие в основното Serious Sam 3 приключение, в което феновете на "гонзо-шутър" жанра могат да се впуснат както солово, така и кооперативно – до 16 души онлайн и четирима в сплитскрийн мултиплеър. Пясъчните дюни на пустинята не само не са укритие – такова на практика не съществува, но в случай на взривяването им, оцеляването става още по-трудно поради намалената видимост.

Онези, които тепърва ще открият очарованието на Serious Sam, имат възможността не само да изиграят първите две игри на Croteam в HD ремастериран вид, но и някоя от трите инди spin-off продукции, издадени в седмиците преди появата на Serious Sam.

Това са Serious Sam Double D, Serious Sam: Kamikaze Attack! и Serious Sam: The Random Encounter, средната от които може да бъде играна в движение (тъй като е мобилна) и което е по-важно - поставя играчите в ролята на обезглавено камикадзе (Beheaded Kamikaze), вместо в тази на Сам.

Serious Sam 3 може да бъде придобита в дигитален вид срещу 28EUR и има MetaScore от 72/100.

Сподели.