Нова PS4/Xbox One продукция на Rockstar излиза до 31 март 2015 година

Pinterest LinkedIn +

Компанията зад касовите поредици Max Payne, Grand Theft Auto и Red Dead – Rockstar – разработва продукция, предназначена за next-gen конзолите, която трябва да се появи на бял свят преди 31 март 2015 година (края на настоящата фискална година на Take-Two – корпорацията, която притежава Rockstar).

"Изключително развълнувани сме от онова, което Rockstar готви за конзолите от най-новото поколение", каза изпълнителният директор на Take-Two – Страус Зелник – без да издава каквито и да било подробности около продукцията.

На този етап дори не е сигурно, че Rockstar ще вземе участие в предстоящото E3. Очаква се Rockstar да донесе 45% от приходите на Take-Two за фискалната година, след като продажбите на GTA5 надминаха 33 милиона копия.

За сравнение, тези на Borderlands 2 са от порядъка на 9 милиона, а на BioShock Infinite – 6 милиона. Take-Two възнамерява да издаде над 10 игри до 31 март 2015 година, пет от които вече са ясни: NBA 2K15, Borderlands: The Pre-Sequel, Sid Meier's Civilization: Beyond Earth, Evolve и WWE 2K15.

Сподели.