Нова издателска къща ще продуцира български писатели, художници и артисти

Pinterest LinkedIn +

На 1 декември в София ще бъде представена новата продуцентска и издателска къща за млади творци "Мусагена". Тя е създадена от победителя в предаването "Ръкописът" по БНТ Георги Бърдаров и близки негови приятели. Целта им е да дават път на млади български писатели, художници и други артисти.

Първата книга, която ще бъде представена от издателската къща, е дебютната стихосбирка на младата българска поетеса Цвета Тодорова "Пиша, за да забравя. Четеш, за да си спомниш". 22-годишната русенка стана популярна с творчеството си в социалните мрежи.

Книгата разказва историята на едно пораснало момиче, което в стремежа си да открие любовта, открива себе си. Гостите на събитието ще имат възможност да се срещнат с поетесата, да чуят стиховете ù на живо, както и да получат автограф лично от нея.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.