Нова издателска къща ще продуцира български писатели, художници и артисти

Pinterest LinkedIn +

На 1 декември в София ще бъде представена новата продуцентска и издателска къща за млади творци "Мусагена". Тя е създадена от победителя в предаването "Ръкописът" по БНТ Георги Бърдаров и близки негови приятели. Целта им е да дават път на млади български писатели, художници и други артисти.

Първата книга, която ще бъде представена от издателската къща, е дебютната стихосбирка на младата българска поетеса Цвета Тодорова "Пиша, за да забравя. Четеш, за да си спомниш". 22-годишната русенка стана популярна с творчеството си в социалните мрежи.

Книгата разказва историята на едно пораснало момиче, което в стремежа си да открие любовта, открива себе си. Гостите на събитието ще имат възможност да се срещнат с поетесата, да чуят стиховете ù на живо, както и да получат автограф лично от нея.

Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.