Нов скандален клип на Руши Видинлиев тръгва по телевизия ММ

Pinterest LinkedIn +

От днес, в ефира на телевизия ММ, можете да гледате ексклузивно новият видеоклип на Руши Видинлиев – “Хотел **”. Песента е третият радио сингъл от последния албум на изпълнителя - “Независим”, след успеха на “Instead” и “Ти беше”.


Музиката и аранжиментът на песента са дело на Графа, а тесктът е на Руши Видинлиев. Режисьор на видеото е Валери Милев, с когото Руши работи за първи път. Снимките са продължили два дни в два различни хотела, а в лентата участва и манекенката на Visages, Таня Илиева. Видеоклипът ще се върти по телевизиите в два варианта – цензуриран и нецензуриран.

Историята на клипа пресъздава директно текста на “Хотел **” - двама непознати се срещат тайно в хотел, за да се отдадат на първичните си желания. Те не се познават и единственото, което ги свързва са тези тайни срещи. Това ги освобождава от всякакви задръжки и те показват страни от личността си, които крият.

Изживяването ги кара да се превръщат в различни образи и да излязат от клишето на ежедневието.
“Със сигурност това е най-смелият клип, който съм правил досега”, обяснява самият Руши, “но не съм търсил скандала на всяка цена. Мисля че всеки човек има повече от една страна, а къде другаде да го покажеш, ако не по време на секс в хотел с две звезди. В такава обстановка можеш да излезеш извън собственото си клише или по-скоро клишето на хората към теб и да си инкогнито. Нещо, което определено ми липсва открай време.”

Другата голяма новина е, че изпълнителят е избран да участва в биографичен филм за голямата френска певица Далида. Режисьор на лентата е племенницата на един от бащите на сюр-реализма, Луис Бунюел. Руши е избран да участва от самата режисьорка на специален кастинг, на който са се явили над 200 души. Първите кадри от продукцията вече бяха заснети в Париж, а през месец август снимките ще продължат в България.


Сподели.