Notch си купи имение в Бевърли Хилс за $70 000 000 (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

С цената си от $70 млн. новият дом на Маркус Першон, по-известен като Notch – създателя на Minecraft – е най-скъпият имот в Бевърли Хилс, а може би дори в цял Лос Анджелис, продаван досега.

35-годишният шведски програмист и дизайнер сподели с последователите си в Twitter снимка от имението, което има осем спални, 15 бани, всяка от които с Toto Neorest тоалетна на стойност $5 500, подземен гараж, килери с площ на средноголям апартамент, два бара (един за текила и един за водка), стая за лакомства (в която именно е направена снимката) и близо 20-метрова плъзгаща се стъклена врата над басейна.

 

В сутерена се намират три 90-инчови HD телевизионни приемника, които показват панорамни гледки, направени от камерите, инсталирани на покрива на имението. Такива ще видите и в галерията по-долу, наред със снимки от отделните помещения в имението, чиято покупка от Notch стана възможна благодарение продажбата на правата над Minecraft на Microsoft за $2,5 милиарда. Тя стана факт в средата на септември 2014 година.
Сподели.