Носителят на Грами Sharam идва за рождения ден на Yalta Club

Pinterest LinkedIn +

Едномесечният парти маратон по случай 21-ия рожден ден на Yalta Club продължава. На 18 февруари, зад пулта в столичното заведение ще застане световната суперзвезда Sharam. Датата в София е част от турнето му Warung Live Tour, с което промотира първата си нова компилация от пет години насам - Live at Warung Beach Brasil (2011).

Албумът включва записа от участието на Sharam в клуб Warung, известен повече като "Храмът на електронната музика" в Бразилия. Сетът му продължава над 10 часа, а компилацията събира най-доброто от него в 3 часа.

Live at Warung Beach Brasil е поредното доказателство, че за Sharam няма граници в електронната музика и всяко негово творение се превръща в супер хит, получаващ признанието на гилдията и завладяващ клубните сцени по цял свят.

За Sharam уникалността стои винаги на първо място - той се доказа като експериментатор, който няма спирачки в смесването на иначе несъвместими стилове. Така например, Sharam си позволи да възроди миналото с ремикса (с участието на Kid Cudi) на She came along на Patsy Cline, работи заедно с P. Diddy и Tommy Lee, a гласът на Shakira се извисява в парчето му M.I.T.T.

Преди Sharam, зад пулта ще застане резидентът на Yalta Club - Juan Alvarez. Още инфо и билети за партито ТУК.

Спечели билет за партито на Sharam с BLVD.bg!


Сподели.