NMA представя: Marcus Intalex в клуб Блекбокс

Pinterest LinkedIn +

В събота (14 май), NMA представи в столичния клуб Black Box британският соулфул-дръмендбейс диджей Маркус Инталекс (Marcus Intalex).

Партитата Soul:ution провеждани в Лондон и Манчестър са еталон за качествена музика. Изданието му в столичния клуб не направи изключение. След мощното начало около полунощ на артистите на Bassline Killaz/BG Solaris и Crash, хедлайнерът даде начало на сета си малко след 2 часа. Не многобройната, но концептуална публика на клуба, гордеещ се с една от най-могъщите озвучителни системи в София, посрещна популяризатора на новия стил liquid funk с огормен ентусиазъм.

Освен като диджей и издател, Маркус е известен и търсен като продуцент. Той е продуцирал за лейбъли като 31 Recs, Signature, Metalheadz и неговите собствени Soul:R и Revolve:R.

За американката Alley Cat - световно известен диджей, радиоводещ и продуцент, която беше поканена отново от NMA за Drum'n'Bass & Liquid funk night на 19 март, Marcus Intalex е един от предпочитаните и най-уважавани продуценти. Същата оценка се потвърди и от диджей от нейния съпорт лайн-ъп - Dessi (Phuture Shock), която се появи
в клуб Блекбокс малко преди началото на сета. Тя сподели за Аvtora.com, че идва специално заради Inatelx, чиито тракове често миксира в собствените си сетове.

В радио формат на Soul:ution от декември миналата година, сетът на Маркус е представлявал приблизително това:

Roni Size feat. Beverly Knight - No More [High Contrast Remix] (V Recs)
St:Cal - Loosing Ground (Soul:r)
DJ Pan - Next Deed (White)
Break - Z-Groove (Fierce’s Label?) Marcus Intalex - Winston (White)
Calibre - Second Sun (Signature)
Klute - Don’t Wanna Be Alone (Metalheadz)
St:Cal - Hensure Dub (Soul:r)
Chase & Status - Love’s Theme (Bingo)
Calibre - Hypnotize (Soul:r)
Сподели.