Nintendo представят нова, 3DS ексклузивна Castlevania на E3

Pinterest LinkedIn +

След като бе разконспирирана при публикуването на графика на събитията, които ще се състоят в рамките на предстоящо Electronic Entertainemnt Expo, 29-тата част от хорър екшън фентъзи адвенчър сериите Castlavania бе обявена официално от Nintendo Power.

Тя е озаглавена Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate и ще излезе единствено за 3DS. Както подсказва заглавието й, новата игра се явява продължение на издадената през 2010 г. за PlayStation 3 и Xbox 360 Lords of Shadow, като този път играчите ще влязат в ролята на друг свещен рицар - Тревър Белмонт, който за последен път бе главно действащо лице в Castlevania III за NES.

Подобно на Габриел Белмонт, който изпълняваше главната роля в Lords of Shadow, Тревър ще разполага с Combat Cross, макар и малко по-различен от неговия, чрез който ще реализира по-сериозни или по-слаби поражения, в зависимост от това дали атакува единичен близък обект и цял група неприятели.

По непотвърдена информация Mirror of Fate се разработва от същия екип като Lords of Shadow – Дейвид Кокс е продуцент, а Енрик Алварес работи по сценария и режисурата на играта, чийто геймплей се очаква да бъде демонстриран по време на презентация й на E3.

Сподели.