Nintendo обяви много нови подробности за Super Smash Bros. за 3DS и Wii U (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Със специален 40-минутен Nintendo Direct, излъчен на живо в YouTube на 8 април 2014 година, Масахиро Сакураи от Nintendo разкри много нови подробности около Super Smash Bros., включително по-конкретен ориентир за времето на издаване играта за 3DS и Wii U.

Притежателите на портативната конзола на компанията ще бъдат привилегировани, получавайки възможност да се сдобият с играта още през лятото на 2014 година, докато Wii U собствениците ще трябва да почакат до зимата, най-вероятно до коледните празници.

Двете версии на Super Smash Bros. ще се различават една от друга, и то не само във визуално отношение. Така например някои от нивата ще бъдат налични само в Wii U версията, а други – само в тази за 3DS. И двете версии обаче ще се възпроизвеждат с 60 фрейма в секунда.

Друга интересна подробност около Super Smash Bros. е въвеждането на два режима - For Glory и For Fun. Единият ще бъде предназначен за играчите, търсещи най-вече забавление, а вторият - за онези, проявяващи състезателен дух.

Във видеото от Nintendo Direct, вградено по-долу, можете да видите и кратко представяне на шестте нови персонажа в SSB, а именно Mega Man, Wii Fit Trainer, Villager, Rosalina, Little Mac и Greninja.


Сподели.