Нина Добрев: Вселената ми проговори!

Pinterest LinkedIn +

Канадската актриса с българска кръв Нина Добрев, чието име стана световноизвестно благодарение на участието й в поредицата Vampire Diaries (Дневниците на вампира), сподели с феновете си поредното шантаво съобщение, адресирано до нея.

"Получих имейл от "Вселената" тази сутрин. Буквално. Все пак ми хареса... "Ти просто си тръгнала на едно пътешествие". Съгласна съм", написа Добрев и публикува скрийн шот на космическото послание:

 

 

Загадъчният текст, подписан патетично с "Оххх-х-х-х-х, Вселената", напомня на актрисата: "Ти не си това, което работиш, не си колата, която караш, начинът, по който изглеждаш, също не си ти, дори тялото ти, Нина, не е това, което ти представляваш.

Ти просто си тръгнала на едно пътешествие, по време на което опитваш различни неща, разбираш какво харесваш и какво - не... просто защото можеш, защото това е нещо временно и всичко това се случва, докато вървиш по своя път "към дома".

Посланието стига до Добрев броени дни след като 24-годишната актриса обяви в интервю за Cosmopolitan намерението си да открие собствено студио за йога.

"Йогата промени живота ми и се надявам, че тя ще направи същото и за други хора", съобщи "вампирката", която от години се занимава с източни духовни и физически практики.

"Забавно е да планираш нещо такова, да търсиш помещение - използвам друга част от мозъка си. Нали знаете какво е усещането, когато натоварвате различни мускули? Радвате се, че ги раздвижвате, но малко боли!"

Сподели.