Нина Добрев е Strong, Single & Badass Heartbreaker в септемврийския Cosmopolitan

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда с българска кръв Нина Добрев сияе от корицата на септемврийския Cosmopolitan, излизащ по реповете в САЩ на 13 август 2013 г. Подзаглавието на броя, свързано с включените в него фотосесия и интервю с Добрев, е Strong, Single & Badass Heartbreaker – твърдение, което няма нужда от доказателства, но все пак прозира и от думите, и от снимките й.

"Аз съм прогресивна в някои отношения и старомодна в други. Харесва ми, когато мъжът отваря вратата пред мен, когато е сладък и съобразителен. Момчетата от шоуто (Vampire Diaries) са много добри в това.

Облеченият в костюм, елегантен мъж е много атрактивен, но аз си падам малко и по онези не толкова придирчиви към външността си, небрежни, тип току-що-станах-от-леглото мъже, които въпреки това изглеждат секси.

Ако един мъж прекарва повече време пред огледалото от мен, това е проблем!", споделя 24-годишната актриса, която всяко лято се връща в България, за да се види с близките си и нерядко проговаря на български при гостуването си в нечие телевизионно шоу.

Що се отнася до механизма, по който се влюбва, и отношението й към мимолетните авантюри, Добрев е категорична, че е предразположена към връзки и не е от типа момичета "за-една-нощ". Дългокраката красавица заявява, че трябва да познава един мъж преди да се влюби в него. "Химията или я има, или не, но нещата, които в най-голяма степен ме привличат у един мъж, са неговият ум, чувство за хумор и талантът му."

В интервюто за Cosmopolitan тя коментира и приятелството си с Джулиан Хю – звездата от мюзикъла Rock of Ages и драмата Safe Haven на Ласе Халстрьом, излязла по кината в началото на 2013 г.

"Готино е да си намериш истинска приятелка, когато навсякъде около теб изобилства от повърхностни момичета. Разговорите ни с нея не са на тема грим, нито за провалените ни връзки; говорим си за живота.

Най-важното е да не допускаш да се изгубиш и обезличиш в една връзка – независимо дали е романтична или платонична", заявява актрисата, която позира със стилиста на фотосесията John D в behind-the-scene кадъра над текста.


Сподели.