Нина Добрев се завръща за финала на "Дневниците на вампира"

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда с български произход Нина Добрев съобщи в Instagram, че се завръща към сагата, с която се прочу – Vampire Diaries (Дневниците на вампира).

В социалната мрежа 28-годишната актриса публикува снимка на скрипта с хаштаг "Отново на сета" и "Дневниците на вампира завинаги".

Добрев беше прекратила участието си в сериала през 2015 г., след като цели шест сезона игра ролята на вампирката Елена. Сега тя е решила да се превъплъти за последен път във вампирския образ за финалния епизод на "Дневниците на вампира", който ще се излъчи на 10 март 2017 г. С този епизод ще приключи не само осми сезон, но и изобщо цялата телевизионна поредица, както по-рано бяха обявили продуцентите.

"Много съм развълнувана, че ще финализираме този сериал по начина, по който винаги сме искали – с помощта на Нина, която се върна, за да ни помогне да се сбогуваме с публиката" – сподели една от създателките на поредицата Джули Плек. 

Думите на изпълнителния продуцент Кевин Уилямсън са още по-силни: "Много съм въодушевен, че Нина се завърна, което означава, че последният ни епизод ще бъде наистина епичен".


I know it's Thursday, but this is not a TBT. #BackOnSet #TVDForever

Снимка, публикувана от Nina Dobrev (@ninadobrev) на

Сподели.