Нина Добрев и Остин Стоуел - новата гореща двойка на Холивуд (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Нина Добрев и Остин Стоуел показаха на целия свят, че определено не са безразлични един към друг по време на почивка в Сейнт Тропе.

Сега е повече от ясно, че появилите се преди месец слухове за любовта им, са напълно верни и вече спокойно можем да ги обявим за новата холивудска двойка – при това каква! 

Двамата бяха видени заедно за пръв път през май в Индиана, а втората им регистрирана от папараците среща бе на светско събитие в Холивуд, където през цялото време са се държали като двойка. Според очевидци Нина Добрев е била видимо щастлива да излезе с новия си приятел.

Актрисата напусна сериала The Vampire Diaries (Дневниците на вампира) и тази година няма да я видим в новия сезон на шоуто. Сега феновете са в очакване на следващата й стъпка – къде ще я гледаме – в нов сериал или филм?

Предстои да разберем...

Нина Добрев имаше тригодишна връзка с колегата си от вампирската поредица Иън Сомърхолдър, който се ожени за актрисата Ники Рийд в началото на лятото.

Феновете обаче не спират да критикуват избора му и продължават да вярват, че някога Иън и Нина отново ще са заедно. Междувременно няма как да не сме щастливи, че Добрев вече не е сама и несъмнено е щастлива.


Сподели.