Николета Лозанова - новата звезда в редиците на bTV

Pinterest LinkedIn +

Благодарение на bTV моделът Николета Лозанова отново ще влезе в ролята на водеща. Този път тя ще бъде лице на телевизионния таблоид "Папараци".

Над 15 професионални папараци и частен детектив ще дебнат българските звезди, за да разкрият най-пикантните подробност от техния личен живот, който е извън светлината на прожекторите.


"Аз самата имам амбициите да продължавам да откривам най-горещите новини от българския шоубизнес, да разплитам най-скандалните истории и да създавам сензации. През последната година се убедих колко трудно се случва всичко това, колко усилия и ресурс са нужни, за да бъде доказана една нова любов или раздяла, но вкусът на успеха е несравним." 


"Самата аз попадам ежедневно в измислени истории на страници на родните таблоиди, ето защо осъзнавам необходимостта от подобен формат, който да показва истинските новини. Всички правим разликата между това да прочетеш в пресата, че две звезди са се влюбили, и това да ги видиш прегърнати на екран", коментира плеймейтката, която посети Седмицата на модата в Милано и присъства на ревютата на Philipp Plein и Dsquared2, а и успя да се щракне с невероятния Roberto Cavalli.


Стартът на шоуто, което ще е с продължителност един час, е на 28 септември 2014 г. от 22 часа по bTV.

Сподели.