Никол Шерцингер заряза Григор Димитров?

Pinterest LinkedIn +

Разочароващи, но до момента непотвърдени официално новини за край на връзката между първата българска ракета Григор Димитров и американската певица Никол Шерцингер упорито превземат световните новинарски сайтове.

"39-годишната актриса, певица и танцьорка е била забелязана с предполагаемия ù нов приятел на Свети Валентин и като че ли се е разделила с българската тенис звезда. Изглежда, че слуховете за раздялата на Никол Шерцингер и приятеля ù − българската тенис звезда Григор Димитров − в крайна сметка са верни " − докладва aceshowbiz.com.

Информацията беше коментирана и от други издания като "MediaTakeOut", според които вокалистката на "Pussycat Dolls" си е намерила нов приятел за Деня на влюбените и срещата им е била заснета от папараци.

"Тя беше с тенис аса Григор Димитров повече от година, но беше забелязана в обятията на мистериозен мъж в четвъртък, когато излезе с него на вечеря в Западен Холивуд" − налива масло в огъня и "DailyMail" и допълва, че Никол и Григор за последно са били забелязани заедно през декември. От изданието са потърсили официална информация от представител на Шерцингер, но тъй като такава не е била предоставена, единственото сигурно заключение към момента е, че "статусът на интимните отношения на Никол е неизвестен". 

Изпълнителката на хита "Jai Ho (You Are My Destiny)" се сближи с 26-годишния българин в началото на 2016 г. Слухове за раздялата им се появиха и през ноември 2017 г., но в интервю за "Sun" певицата ги отрече, като заяви кратко: "Все още сме заедно". Преди да започне да излиза с Григор, Никол имаше 7-годишна връзка с шампиона от "Формула 1" Луис Хамилтън. Преди това тя беше сгодена за певеца Ник Хексум, с когото излизаше в периода 2000-2004 г.

От своя страна Григор Димитров излизаше с колежката си Мария Шарапова, преди да се впусне в авантюрата си с американката. 

Дали и защо връзката на Никол и Григор наистина се е разпаднала − предстои да разберем.

Сподели.