Никол Кидман и Никълъс Кейдж са в убийствена "Мръсна игра"! Трейлър на новия хит на Джоел Шумахер

Pinterest LinkedIn +

За ценителите на седмото изкуство, дори и само името Джоел Шумахер (Joel Schumacher) е достатъчно, за да привлече вниманието им към новия му проект "Мръсна игра" (Trespass). За останалите, добавяме и тези на две от най-големите звезди в Холивуд – Никълъс Кейдж (Nicolas Cage) и Никол Кидман (Nicole Kidman) – гаранция, че това определено е филм, който не бива да се пропуска.

Макар и с твърде скромен не само за Меката на киното, но и за собствените му критерии бюджет от едва 35 млн. долара, режисьорът на такива култови заглавия като "Време да убиваш" (Time to Kill), "Батман завинаги" (Batman Forever), "Фантомът на операта" (The Phantom of the Opera) и "8 милиметра" (8 mm) създава един спиращ дъха трилър, в който всяка неизказана дума е от значение, а всяка секунда може да е последната, за който и да е от главните герои.

Кейдж и Кидман са в ролите на съпрузи, които неочаквано са взети за заложници в баровското си имение от група крадци със склонност към насилие. С напредването на времето, те разбират, че животът на всеки от тях е пълен с изненадващи тайни и нищо от това, което са градили през годините, не е такова, каквото изглежда на пръв поглед.

Към великолепния тандем в каста се присъединява и младият секссимвол на Холивуд Сам Джиганхет, който след като изгря с тийн сериала "Кварталът на богатите" (The O.C), постепенно се превърна в едно от най-търсените нови лица в киното.

Продукцията бе представена за първи път в средата на септември на кинофестивала в Торонто, но започва официално разпространение от 14 октомври, поне засега в лимитиран брой салони в САЩ. В България лентата потегля на 21 октомври, благодарение на "Тандем Филм". Дотогава ви предлагаме трейлъра, с който да се убедите, че това е филм, който заслужава пълното ви внимание.


Сподели.