Мръсна игра (Trespass)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2011, 91 мин. Режисьор: Джоел Шумахер Сценарист: Карл Гайдуск С участието на: Никълъс Кейдж, Никол Кидман и др. Драма, трилър, крими

За филма:

Култовият Джоел Шумахер се завръща с най-новото си предложение – "Мръсна игра", в което събира две от най-големите звезди в Холивуд, носителите на Оскар Никълъс Кейдж (Nicolas Cage) и Никол Кидман (Nicole Kidman).

Макар и с твърде скромен не само за Меката на киното, но и за собствените му критерии бюджет от едва 35 милиона долара, режисьорът на такива култови заглавия като "Време да убиваш" (Time to Kill), "Батман завинаги" (Batman Forever) и "8 милиметра" (8 mm) създава един спиращ дъха трилър, в който всяка неизказана дума е от значение, а всяка секунда може да е последна за който и да е от героите.

Към великолепния тандем в каста се присъединява и младият секссимвол от Холивуд Сам Джиганхет, изгрял с тийн сериала "Кварталът на богатите". Самата продукция бе представена за първи път в средата на септември на кинофестивала в Торонто, но започна официално разпространие месеци по-късно.

Историята:

Кайл и Сара Милър са съпрузи, които неочаквано са взети за заложници в баровското си имение от група крадци със склонност към насилие. С напредването на времето, те разбират, че животът на всеки от тях е пълен с изненадващи тайни и нищо от това, което са градили през годините, не е такова, каквото изглежда на пръв поглед.


Сподели.