Нико 2: Малко братче, големи проблеми (Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure)

Pinterest LinkedIn +

Финландия, Ирландия, 2012, 79 мин. Режисьор: Кари Джусонен Сценаристи: Мартен Тхорисон, Хану Тиомайнен С гласовете на: Ненчо Балабанов, Васил Пейков, Николай Урумов, Веселин Симеонов и др. Анимация.

За филма:

Снежната анимация Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure е продължение на филмчето от 2008 година The Flight Before Christmas. Режисурата отново е поверена на Кари Джусонен, а лентата е съвместна продукция на The Weinstein Company и Magma Films. Финландската премиера на Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure беше през 2012 година, а отзивите на критиката за него - смесени, точно както и за първия филм.

Музиката към Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure е на композитора Стивън Маккиън, който работи и над първия филм за еленчето Нико и над друга забавна скандинавска анимация Thor: Legend of the Magical Hammer, за чиято музика е отличен с Edda Award.

Историята:

Летящото еленче Нико не само трябва да приеме факта, че майка му се е омъжила отново, но има и доведено братче, за което трябва да се грижи. Задача, която го отегчава много, но когато малкият Джони е отвлечен, Нико се впуска в опасно приключение, за да го спаси.

Сподели.