Ники Кънчев танцува със Стефка Костадинова в Dancing Stars

Pinterest LinkedIn +

Телевизионният водещ Ники Кънчев ще танцува съв световната рекордьорка в скока на височина и настоящ председател на БОК - Стефка Костадинова, в поредния галаконцерт в шоуто Dancing Stars. Двойката ще представи специално подготвен танц в стил "валс".

Танцът на Ники Кънчев и Стефка Костадинова ще се състои в рамките на предстоящия "дуел на честта", когато един срещу друг ще застанат две популярни български тв лица - Ники Кънчев и Андрей Арнаудов от "Сблъсък". Двамата водещи ще танцуват "в защита" на своите футболни пристрастия.

По време на поредната галавечер в "Dancing Stars" звездните участници ще изпълнят своите хореографии в стил "мамбо". Специални гости в студиото на шоуто ще бъдат олимпийските шампионки Румяна Нейкова, Станка Златева и Мария Гроздева, както и актрисата Мартина Вачкова, футболистът Георги Иванов – Гонзо и други.

До момента участниците, напуснали танцувалното реалити, са попфолк певиците Галена и Алисия, актьорът Андрей Баташов, Ники Кънчев, Коцето Калки и победителят в Survivor 2 - Георги Костадинов.
Сподели.